На какви нови приключения могат да се натъкнат „престъпничките по

...
На какви нови приключения могат да се натъкнат „престъпничките по
Коментари Харесай

Обмислят продължение на Диви и щастливи - slava.bg

На какви нови завършения могат да се натъкнат „ престъпничките по неразбирателство “ Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) и ще могат ли да „ играят “ в един тим с прецизния до мозъка на костите си контрольор Донев (Александър Сано)?

Със задачата да отговори на тези въпроси евентуално ще се нагърби премисляното към този момент продължение на новия български филм „ Диви и щастливи “, предава Монитор.

„ Почти нямаме прожекция, след която да не дойдат хора при нас и да ни питат по кое време ще създадем втория епизод “, разкри пред „ Монитор “ Сано, който като се изключи че взе участие в една от основните функции, е и продуцент на заглавието.

Въпреки че екипът основава „ Диви и щастливи “ без никакво желание да трансформира историята в поредност, точно мощният интерес на публиката предизвика Маринова, Сано и режисьора Мартин Макариев да стартират все по-сериозно да разискват опцията за втора част.

„ Налага ни се да го мислим към този момент. Имаме даже много забавна концепция. Нека обаче първо забележим какво ще се случи с „ Диви и щастливи “, добавя още екранният служител на реда.

Резултатите все още са красноречиви. Само в дебютния си уикенд на екран филмът сграбчи вниманието на 22 000 фенове. Така за тази година той стана рекордьор като най-гледано българско заглавие в интервал, обхващащ първите три дни в киносалоните. Към момента – две седмици след премиерата, „ Диви и щастливи “ е проследен от над 40 000 души, а от боксофиса генерира облаги в размер на 396 883 лева

С още няколко хиляди пък се усилва броят на феновете на „ Диви и щастливи “ от прожекциите, които Маринова, Сано и компания проведоха във Англия.

Походът на кино лентата към киносалоните освен у нас, само че и по света, продължава. Още на 11 януари екипът ще отпътува към Виена, с цел да показа заглавието там. Предстои и огромно турне в Германия, като във филмовата обиколка са включени най-малко шест града, измежду които и Берлин. „ Диви и щастливи “ потегля по кината още в Македония, а все още се водят договаряния това да се случи и в Сърбия. Предстои Боряна и Мила да забавляват киноманите със инцидентното си закононарушение и в Латинска Америка.

Междувременно единствено преди ден на бял свят се появи и формалният саундтрак на заглавието.

Общо 18 части звучат в албума зад който стои Антони Рикев. В него попада и едноименната ария на D2 и 100 Кила. Александър Сано, който почитателите знаят и като абстрактен мотор на Братя Мангасарян, също се разписва с присъединяване в най-малко три от осъществяванията в саундтрака.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР