На какви думи и ходове е способен човек, когато се

...
На какви думи и ходове е способен човек, когато се
Коментари Харесай

Има ли вещица в имението на Ергенът

На какви думи и ходове е кадърен човек, когато се бори за любовта? Това беше лайтмотивът на следващия епизод на " Ергенът ", в който не липсваха сълзи, обиди, разочарования, само че и няколко буйни целувки.
 Ергенът 3 - първа самостоятелна среща, нападателни нападки сред девойките и цели три отпаднали
Среща с преспиване и три отпаднали в Ергенът 3

Какво ни чака в днешния епизод

Алек предложения на самостоятелна среща Магдалена, която очакваше това с неспокойствие. Момичетата, получили преимуществото на бялата роза обаче избраха да осуетят срещата и на мястото на Маги се оказа Теа.

Разочарован или не от този поврат, Ергенът въпреки всичко прекара деня в компанията на танцьорката, която за малко щеше да получи подарък колие с елмаз. Но камъкът й се стори прекомерно дребен и тя го отхвърли.

Междувременно в имението съревнование по реторика, в което разделилите се сами на " дребни пантерки " и " дърти кърти " трябваше да спорят по тематики като какъв брой е значим опитът на една жена за един мъж, младите ли са по-добри в леглото, както и има ли значение възрастта за това да си добра майка.
 Снимка 656348

Сблъсъкът сред Християна и Силви се задълбочи, а доста от девойките в имението продължаваха да считат, че юристката е " магьосница ", като приведоха като доказателство редица " паранормални феномени ", случили се с някои от тях.
 Снимка 656349

Алек Младенов се опита да тушира спора, като приказва и с двете дами, опита се да успокои Силви и помоли Хриси за повече приемливост. Въпреки разкаянието на кюстендилската психоложка, тя получи розата си последна.
 Снимка 656350

Тази вечер, 7 март, събитията в ще придобият сексуален заряд, когато Алек кани част от дамите на групова среща на плажа. Секси танците на Теа ще се сторят прекомерно провокативни на мнозина, а дръзкия ход на едно от девойките по време на Церемонията на розата ще принуди Младенов да вземе крайни ограничения.

" Ергенът " е всяка сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР