На кафе остава в ефира на Нова телевизия до края

...
На кафе остава в ефира на Нова телевизия до края
Коментари Харесай

Гала надхитри всички! Пратиха я в пенсия, тя издърпа „На кафе” отново в ефир

„ На кафе ” остава в ефира на Нова телевизия до края на света. Така се майтапят почитателите на телевизионното предаване, откакто стана ясно, че Гала в действителност е отсъствала единствено за 3 дни.

Нещо повече – лятната отмора за предаването ще е единствено месец, а не два, както се говореше преди сезона на отпуските. По този метод екипът ще се лиши от възнаграждения единствено за 30 дни, а не както се предвиждаше за двойно по-дълго време, написа в. „ Уикенд ”.

Зложелатели побързаха да предначертаят провал за „ На кафе ”. В момента, в който Гала изчезна от ефир за няколко дни, клюките в телевизонните среди бяха в посока на това, че предаването слиза от екран.

Да, но не!

Явно в действителност проектите за два месеца почивка са предиздвикали русокоската да провежда лятната си отмора. Когато е станало ясно, че отпускът ще е единствено месец, Гала е решила да не отсрочва морето. И по този начин – три работни дни дружно със събота и неделя дали на русокоската къса почивка край морския бряг.

Заредена и отпочинала, Гала пое щафетата при започване на новата седмица.

И по този начин ще е до края на месеца. А идващият ще е отпускарски за целия екип.

Очаква се наесен „ На кафе ” още веднъж да започва, съпроводено с огромен зрителски интерес. Мнозина смеят да настояват, че последното, което от Нова биха създали, е да смъкват утринното шоу от ефир. То имало задоволително почитатели, че да си подсигурява ефирно време до края на века, майтапят се телевизионни наблюдаващи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР