На кадри от охранителна камера в близост до зловещото място,

...
На кадри от охранителна камера в близост до зловещото място,
Коментари Харесай

ВИДЕО 18+ от мига на зловещия челен удар, взел 6 жертви край Крън

На фрагменти от охранителна камера наоколо до злокобното място, където стана злополука та, при която починаха шестима, демонстрира детайлности за случай а.

От фрагментите се вижда по какъв начин лидерът на Мерцедеса навлиза в насрещното платно и се блъска в автомобила с габровска регистрация, предава PressTV.

Припомняме ви, че кошмарна злополука лиши живота на петима празнуващи, които се прибират от веселбата, и водач, който се оказва на несъответствуващото място в несъответствуващото време

Трагедията се разиграва в нощта на неделя против понеделник на пътя сред казанлъшкото село Хаджидимитрово и близкия град Крън.

Около 1:00 часа след среднощ 18-годишен лидер вози с "Мерцедес " още четирима свои другари.

Младият водач има брошура от едвам седем месеца. В същото време, само че в посока към Казанлък 42-годишен мъж пътува със своето "Ауди ".

Изневиделица против него се появява автомобилът на прибиращите се от годежа.

Следва колосален преден конфликт. Никой от шестимата няма късмет да оцелее в касапницата и всички умират на място.

Превозните средства са смачкани до неразбираемост и на пожарникарите им се постанова да режат ламарините, с цел да извадят труповете.

Заради автомелето основният път сред Габрово и Казанлък е затворен за към седем часа и придвижването е пуснато едвам през вчерашния ден сутринта.

Разследващи обясниха, че злополуката се случва на прав сектор, само че се работи по две версии - младият водач може да е използвал алкохол и има възможност да е карал с доста висока скорост.

Всички починали в неговата кола са на възраст сред 18 и 30 години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР