На живот са го ударили във Враца футболистът Валери Божинов

...
На живот са го ударили във Враца футболистът Валери Божинов
Коментари Харесай

Идилия: Божинов храни дъртото си коте в устата

На живот са го блъснали във Враца футболистът Валери Божинов и половинката му Биляна Дол

Голямата звезда на Ботев (Враца) всяка вечер води обичаната си на ресторант и даже самичък поставя в устата й храна. Двамата влюбени идват с първокласния бял джип на Божинов, който е шлагер из врачанските улици. Денем до момента в който Божинов е на тренировки, возилото се ръководи от водач, който разкарва Биляна.

За вечеря двойката се глези с разнообразни специалитети приготвени особено за тях - панирани сиренца, телешко месо. Сръбкинята залага на изобилна порция гръцка салата. Валери е толкоз влюбен в Биляна, че я храни и обгрижва като че ли е малко дете. Играчът употребява своята вилица, с цел да подава вкусни хапки в устата на жена си. С другата ръка придържа прибора изпод, с цел да не покапе. Истинска фамилна идилия. След като Валери изпива една дребна бира, гаджето му си поръчва чаша алено вино. Често компания им прави някой от съотборниците на нападателя, написа „ България Днес “.

Божинов постоянно си разрешава и леки закачки с дамата до себе си. В разгара на вечерята той я хваща за конската опашка и я подръпва палаво. Щом идва десертът Валери още веднъж загребва сладкиша с лъжичка и подава на Биляна. След това Божинов вади цигара, само че тя е предопределена за 10-години по-голямото му гадже.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР