НА ЖИВО! Рухна кулата на "Парижката Света Богородица"! Трагедия: "Нотр

...
НА ЖИВО! Рухна кулата на "Парижката Света Богородица"! Трагедия: "Нотр
Коментари Харесай

Пожар е избухнал в катедралата Нотр Дам в Париж СНИМКИ

НА ЖИВО! Рухна кулата на "Парижката Света Богородица "! Трагедия: "Нотр Дам " се разпада! Гледайте НА ЖИВО Туск: "Нотр Дам " е катедралата на цяла Европа НА ЖИВО: Рухна и втората кула на "Нотр Дам " Пожарът в "Нотр Дам " е сподавен ВИДЕО Френски милионери избавят "Нотр Дам " със 100 млн. евро Франция проверява кой подпали "Нотр Дам "

Пожар е избухнал в катедралата " Нотр Дам " в Париж, оповестява Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция. По предварителни данни пожарът е станал по време на реставрационни работи. На публикуваните фрагменти се вижда по какъв начин от храма се носят гъсти кълбета пушек.









Според в. " Фигаро " пожарът е зародил на скеле, издигнато от едната страна на катедралата. Според източник от пожарникарите пожарът е зародил в покривната част на храма, над чийто две кули в този момент се издига гъст пушек.

Клиповете в Туитър демонстрират огромен пожар, а мнения го слагат в подтекста на поредност похищения против католически храмове из Франция в последните месеци.

Пожарникарите още не са открили повода, тъй като целта е да се овладее стихията. Другата догадка е обвързвана с продължаващите ремонтни действия по катедралата, която беше почнала да се разрушава.

По предварителни данни пожарът е станал по време на реставрационни работи. Няма данни за потърпевши, на място работят пожарни, избавителни екипи и полиция.

Oще фрагменти от пожара може да видите ТУК.



Очаквайте детайлности!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР