НА ЖИВО -Гледайте церемонията по откриването на игрите, коато ще

...
НА ЖИВО -Гледайте церемонията по откриването на игрите, коато ще
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Откриване на ХХIII Зимни олимпийски игри /ВИДЕО/

НА ЖИВО -

Гледайте церемонията по откриването на игрите, коато ще се състои от стратегия, готова от домакините, плюс дефилиране на нациите-участнички.

Тричасовата церемоният е в зимния курорт Алпензия, само че много от спортистите, които бяха декларирали в началото присъединяване, се отхвърлиха поради вероятността да се разболеят от високите температури. За присъстващите домакините са обезпечили специфичен кит, в който влиза пончо и одеяло, шапка, поставка за сядане, загряващи пликове, барабанче и минифакла. Мирът на планетата е бъде тематиката на откриването, като в церемонията вземат участие над 2000 души.

Българската делегация включва 21 спортисти в 6 дисциплини. Това е най-сериозното наше наличие на Зимни олимпийски игри след Игрите в Солт Лейк сити през 2002 година. Знаменосец на българския тим ще бъде звездата ни в сноуборда Радослав Янков.

На Олимпийските игри в Пьонгчанг ще бъдат раздадени 102 комплекта медали в 15 спортни дисциплини. В надпреварите ще вземат присъединяване 2925 състезатели от 92 страни. За първи път в историята на Зимните олимпийски игри ще вземат участие тимове на Малайзия, Сингапур, Еквадор, Еритрея, Косово и Нигерия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР