На Женския пазар в София да бъдат изградени 22 нови

...
На Женския пазар в София да бъдат изградени 22 нови
Коментари Харесай

На Женския пазар в София: Да бутнем сграда, за да сложим нови павилиони

На " Женския пазар " в София да бъдат построени 22 нови павилиона и алеи, като за задачата се събори остаряла административна постройка в региона откъм бул. " Сливница ". 

Това предлага Драгомир Димитров, шеф на общинското сдружение " Пазари Възраждане ", което включва още пазара " Димитър Петков ", Ротондата на Централна гара  и амфитеатъра в градината на НДК. 

Сградата сега не се употребява поради неприятното си положение, за главен ремонт ще са нужни към 800 000 лв., което съгласно Димитров е нерентабилно. Ако на мястото се изградят нови 22 павилиона, те ще носят доходи, а и пространството ще се отвори, изясни шефът на " Пазари Възраждане ". Той към този момент е изискал позволение от основния проектант на София Здравко Здравков, стана ясно още на семинар за бюджета на София. 

В " Пазари Възраждане " се работи по стратегия за създаване на колонки за електрически автомобили на двата ни пазара. Изгражда се система за съвременно видеонаблюдение и ново лед осветяване, сподели още Димитров. 

Ръководството работи и по план за онлайн поръчки и доставки от сергиите до дома или офиса, като за задачата търси сътрудници да поемат активността. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР