На Женевския автосалон компанията SsangYong представи концептуалния електрически кросовър e-SIV. В бъдеще

...
На Женевския автосалон компанията SsangYong
представи концептуалния електрически
кросовър e-SIV. В бъдеще
Коментари Харесай

Eлектрическият кросовър SsangYong - 450 км пробег и дистанционен контрол

На Женевския автосалон компанията SsangYong представи концептуалния електрически кросовър e-SIV. В бъдеще този прототип трябва да се трансформира в сериен модел. В момента той демонстрира още и новата посока на направление на дизайна на марката като цяло.

Името на концепта е абревиатура от Electronic Smart Interface Vehicle /автомобил с умен електронен интерфейс/. Машината има дизайн с някои изострени черти, хищна оптика, предпазен външен кит и много големи колела. В очи се набива и много високият й просвет. Дължината на кросовъра е 4460 мм, ширината 1870 мм, височината 1630 мм, а следата 1675 мм.

Във вътрешноста на SsangYong e-SIV има интересен за прилагане интерфейс, четири независими седалки, пълноразмерен информационен екран и централна конзола даже за задните седалки, която дава достъп на седящите откъм гърба до функциите на основната подпора.

Съвременните технологии в областа на “умните ” системи са употребени крепко в новия корейски модел. Електрокарът предлага функционалност за различаване на гласа, непълен автопилот, автономна навигация, отдалечен надзор за нивото на заряда в акумулатора, асистент за телематиката, който позволява дистанционно да се ръководят някои от функциитe на автомобила, като включване и изключване на зареждането, работа на климатика и други

С едно зареждане на акумулатора си SsangYong e-SIV може да измине от 320 до 450 км. Капацитетът на тяговия батерия е 61,5 кВтч. Мощноста на електромотора е 140 кВт (190 к.с.), а оптималната скорост е ограничена електронно на 150 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР