На извънредно заседание на Управителния съвет на Българската стопанска камара

...
На извънредно заседание на Управителния съвет на Българската стопанска камара
Коментари Харесай

Добри Митрев е новият председател на УС на БСК

На изключително съвещание на Управителния съвет на Българската стопанска камара през днешния ден за ръководител единомислещо беше определен Добри Митрев, доскорошен основен секретар на Камарата.

Заседанието на УС стартира с минута безмълвие, който председателстваше БСК от 2018 година, само че умря ненадейно на 6 август т.г.

Добри Митрев е роден на 19 август 1972 година и е правист по обучение. Има дълготраен административен опит, в това число като ръководител на Общинския съвет на град Перник в продължение на два мандата. В екипа на БСК е от 2012 година, а от 2018 година е основен секретар и член на УС на БСК.

Добри Митрев се употребява с престиж и поддръжка измежду екипа и членовете на Българската стопанска камара, а с годините е потвърдил своя професионализъм и преданост към идеята на организацията. Членовете на УС единомислещо подчертаха, че посредством този избор се обезпечава последователност в провежданите досега действия и политики на БСК, в отбрана на нейните членове, изключително в изискванията на пандемия, икономическа и политическа рецесии, показват в известието си от Камарата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР