На извънредно заседание на Народното събрание депутатите ще гласуват премиерската

...
На извънредно заседание на Народното събрание депутатите ще гласуват премиерската
Коментари Харесай

Гледайте НА ЖИВО: Формулата на властта: Новото правителство

На изключително съвещание на Народното събрание депутатите ще гласоподават премиерската кандидатура на Кирил Петков, структурата и персоналния състав на Министерския съвет, препоръчани от " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България ". 121 гласа са нужни, с цел да бъде признат проектокабинета. Коалиционните сътрудници имат 134 депутати.

Българска национална телевизия ще излъчи онлайн дебатите и гласуването на новия кабинет.

Гледайте специфичното предаване " Формулата на властта: Новото държавно управление " от 12.30 часа по Българска национална телевизия 1, на bntnews.bg, както и



България е в очакване на постоянно държавно управление. След три парламентарни вота и две служебни държавни управления, в края на годината чакаме постоянен кабинет.

За първи път мандатът за сформиране на държавно управление беше върнат изпълнен незабавно след връчването от президента. Кирил Петков, номиниран от съдружните сътрудници за министър председател върна досието с оферти за конструкция и лични позиции в Министерския съвет, минути откакто я получи от президента Радев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР