На извънредно заседание на 13 юли 2020 г. Адвокатския съвет

...
На извънредно заседание на 13 юли 2020 г. Адвокатския съвет
Коментари Харесай

Бой последен! И адвокатите от Враца скочиха на Бойко Борисов и Иван Гешев, искат техните оставки

На изключително съвещание на 13 юли 2020 година Адвокатския съвет към Адвокатска гилдия Враца с цялостно единогласие одобри решение, с което поддържа напълно позицията на Адвокатска колегия- Пловдив за незабавни оставки на господин Иван Гешев и на господин Даниел Кирилов от заеманите от тях постове.
Ето част от Позицията на Адвокатска Колегия-Пловдив, подкрепена и от Адвокатските колегии на Стара Загора, Благоевград, Хасково, Смолян, Враца и други

П О З И Ц И Я
на Адвокатски съвет- Пловдив

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, …
Българската адвокатура не може да стои безучастна, когато се поругават по невиждан метод държавните институции и правата и достолепието на българските жители. Поради това ние молим за незабавни оставки на господин Иван Гешев и на господин Даниел Кирилов от заеманите от тях постове!
В противоположен случай, заявяваме подготвеност за ефикасни протестни дейности в границите на разрешените от закона такива, до подаването на оставки от посочените две лица. Апелираме към всички колегии и сътрудници в страната, които се усещат публично ангажирани и виновни, да изразят своята позиция по поставените въпроси и да се включат в битката за избавление на достолепието на българската нация, както са правили предшествениците ни доста пъти преди нас!

Да живее България!
10.07.2020г. гр. Пловдив
АДВОКАТСКИ СЪВЕТ- ПЛОВДИВ”
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР