На извънредно заседание днес депутатите ще продължат с обсъждането на

...
На извънредно заседание днес депутатите ще продължат с обсъждането на
Коментари Харесай

На извънредно заседание депутатите ще продължат обсъждането на Правилника на НС

На изключително съвещание през днешния ден депутатите ще продължат с разискването на Правилника за организацията и активността на Народното събрание, съгласно оповестената на интернет страницата на Народното събрание стратегия. Миналата седмица те не съумяха да одобряват до края всички текстове от документа.

В дневния ред е и чуване на служебния министър на енергетиката Росен Христов за доставките на газ в България от 27 април 2022 година до момента - цени, контрагенти, тръжни процедури. Искането е на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

На изключителното съвещание, съгласно програмата, би трябвало да бъде разискван също план на решение за оставане на битовите крайни клиенти на електрическа енергия на контролирания пазар с вносители Делян Добрев и група народни представители - ГЕРБ-СДС.

Дневният ред включва още план на решение за възлагане на Министерския съвет да одобри стратегия за даване на обезщетения на небитовите крайни клиенти на електрическа енергия - още веднъж вносители са депутати от ГЕРБ-СДС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР