На извънреден брифинг Тони Тодоров, зам.-началник на отдел Охранителна полиция

...
На извънреден брифинг Тони Тодоров, зам.-началник на отдел Охранителна полиция
Коментари Харесай

СДВР излезе с информация за инцидент на снощния протест

На ексклузивен брифинг Тони Тодоров, зам.-началник на отдел " Охранителна полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи, разяснява снощния случай с протестиращи пред Софийския университет.

" Минути преди 22:00 ч. нощес на кръстовището пред СУ при съществуването на 7-8 души протестиращи, които бяха блокирали придвижването, взехме решение да приказваме с тях да освободят кръстовището, с цел да може хората да се приберат по домовете си гладко. След тази наша акция митингът беше преустановен ", уточни Тодоров, представен от БНР.

„ Пускайки придвижването, в кръстовището пред Университета се озова автомобил, който беше обкръжен от присъстващите хора, които прииждаха даже от тротоара. Движението на кръстовището беше освободено. При тази обстановка породи случай, при който лидерът реши да даде заден, с цел да напусне кръстовището без никакви искания. Чу се зов, момче от протестиращите заяви, че автомобилът е минал през крайници му. Започна словесна битка сред лидера, протестиращите и сред нас, може да се каже, че породи напрежение. Пострадалият беше закаран и прегледан в ИСУЛ, а лидерът беше тестван за съществуване на алкохол и опиати в кръвта. Тестовете бяха негативни ", означи зам.-началникът на отдел " Охранителна полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР