На извънреден брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предложи ревизия

...
На извънреден брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предложи ревизия
Коментари Харесай

ГЕРБ ще подкрепи повече пари за армията в Бюджет 2022

На ексклузивен брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов предложи проверка на бюджета сред първо и второ четене в бранш „ Сигурност ", с цел да може да се отделят повече пари за защита и решенията, взети на КСНС, да бъдат подсигурени с действителни средства за защита .

„ Предлагаме да подкрепим на второ четене изброените 10 точки, с цел да може България да увеличи своята бойна подготвеност. Надяваме се да забележим в бюджета фрегатите и подводниците. В противоположен случай ще излезе че КСНС е бил, с цел да се отбие номера ", сподели водачът на партията Бойко Борисов.

„ Казват, че светът е в предвоенна конюнктура. В нашето въздушно пространство летят натовски самолети, в нашето Черно море плуват военни кораби, образуват се батальони и всичко това е в нашия район. Приветстваме дипломатическите старания за отбягване на война ", уточни Борисов.

Борисов напомни, че ръководството на ГЕРБ е вложило над 5 милиарда лева в армията за подготовка на военните ни.

„ В първия ни мандат платихме кугарите, спартаните, пантерите. Платихме всичко, което сме поръчвали тогава за боеспособността на българската войска. Ако забележим сходна сума в бюджета, ние ще я подкрепим. Иначе всичко друго са оправдания и голи обещания ", сподели още Бойко Борисов.

Според него не се ползват ограничения за справяне с инфлацията. „ Много е евентуално до следващата година страната да е счупена”, твърди Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и тематиката за противозаконното подслушване на политици.

„ Месеци наред се размахваха листчета, създаваше се всеобща неуравновесеност, че са се правили безобразия. В резултат, на което ние загубихме % на изборите. Вчера парламентарната комисия установи, че няма непозволено потребление на СРС-та, за което им благодарим ", уточни Борисов.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР