На извънреден брифинг днес вицепремиерът Валери Симеонов призова организаторите на

...
На извънреден брифинг днес вицепремиерът Валери Симеонов призова организаторите на
Коментари Харесай

Валери Симеонов уверен, че стабилността на правителството не зависи от оставката му

На ексклузивен брифинг през днешния ден вицепремиерът Валери Симеонов прикани уредниците на контрапротеста в негова отбрана да се откажат от тази самодейност. Протестът е плануван за на следващия ден сутринта пред Министерския съвет и е иницииран от работодателски организации. „ Поводът на този къс брифинг е оповестеният контрапротест в отбрана на моята скромна личност на следващия ден в 10:00 ч. пред постройката на Министерски съвет. След като нощес се срещнах с апелите, които са пуснати в разнообразни медии, както и във Facebook, желая доста да благодаря на уредниците ", зави още Симеонов и благодари на организациите, които го поддържат.

Той посочи, че посредством медиите, предвид на късото време, се обръща към тях с молба да не организират този протест. " Чувствам се задоволително убеден и уверен в това, което правя и не е редно да се опитваме да оказваме каквато и да била форма на напън на съдружни сътрудници или някой различен със средства, които не одобрявам, а точно средствата на уличния напън ", съобщи още Симеонов.

Вицепремиерът уточни, че всичко това е обвързвано с смяна на придвижването. „ Благодаря им за вниманието, само че мисля, че не е належащо това ", добави още вицепремиерът.

„ Не считам, че стабилността на държавното управление зависи от моята оставка ", сподели още Симеонов. „ Не мисля, че моята фигура е кой знае какъв брой значима. Не мога да приема морални оценки от всевъзможни направления - изпод, от горната страна, отляво, отдясно. Аз имам лично мнение, изразил съм го. Продължавам да държа на него ", сподели той и посочи, че счита, че споделя истината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР