На извънреден брифинг днес от СДВР дадоха повече подробности за

...
На извънреден брифинг днес от СДВР дадоха повече подробности за
Коментари Харесай

Пълна мистерия и противоречиви факти за инцидент с Ренета Инджова

 На ексклузивен брифинг през днешния ден от Столична дирекция на вътрешните работи дадоха повече детайлности за случая с някогашния министър-председател на България Ренета Инджова.

" След 18:00 часа на 1 август в 5 РПУ в столицата е подаден сигнал от трето лице, близо до Ренета Инджова, в който се твърди, че тя е претърпяла случай ", поде Стойно Цветков, шеф на отдел " Разследване ".  По думите му по-късно госпожа Инджова е била посетена в дома си, като е стартирано следствие по член 129 за причиняване на междинна телесна щета.

" Тя е със счупена китка на лявата ръка ", съобщи Цветков. Той акцентира, че случая с някогашният министър председател е станал към 9 часа сутринта, само че когато тя е посетила лечебно заведение е споделила, че е паднала по стълбите и точно поради това органите на реда са почнали следствие на случая след подадения вечерта сигнал.

" Дадени са спорни обстоятелства. Действията по следствието и издирвателните и следствени мероприятия в региона на произшествието не престават ", добави той. " Г-жа Инджова споделя, че сутринта, тръгвайки за пазар " Герена “, завивайки зад ъгъла, чува бързи стъпки. След това тя бива блъсната от лице, което не стопира и продължава да тича. Тя залита, пада и чупи китката си. Прибирайки се у дома звъни на близки другари и посещават болнично заведение ", сподели Цветков, представен от Блиц.

Ренета Иванова Инджова е български политик, министър-председател на България в 84-тото (служебно) държавно управление, назначено от президента Желю Желев от октомври 1994 до януари 1995 г. Тя е първата и досега единствена жена министър-председател на България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР