На изложението в Лас Вегас Honda също представи 3E-B18 -

...
На изложението в Лас Вегас Honda също представи 3E-B18 -
Коментари Харесай

Роботизирана Honda за ежедневни нужди

На ревюто в Лас Вегас Honda също показа 3E-B18 - роботизирана машина, предопределена за външни и вътрешни пространства и позволяваща на хората да се придвижват в редица разнообразни обстановки.

С спомагателната си платформата 3E-B18 може да бъде употребена в помощ при осъществяването на всекидневни човешки задания като количка за багаж да вземем за пример. Компактният й размер и дребният й радиус на завой я прави идеална за тесни пространства.



Регулируемата във височина седалка включва и функционалността да се поддържа равнището на седалката даже, когато се кара по възвишение или наклон. Тясната „ стъпка “ на гумите на 3E-B18 го прави еластичен и маневрен съвсем като пешеходец, тъй че може да бъде употребен в доста тесни закрити пространства.

За 3E-B18 Honda планува базова платформа с мобилен силов пакет, екипиран със датчици и с изкуствен интелект за независими интервенции. Благодарение на другите допълнения, които могат да се прикрепят към него, може да прави редица разнообразни интервенции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР