На изложението 2018 Detroit Motor Show, отделът Samsung SDI демонстрира

...
На изложението 2018 Detroit Motor Show, отделът Samsung SDI демонстрира
Коментари Харесай

Samsung SDI показа нови батерии за електромобили: 20 минути зареждане осигуряват 600 км пробег

На ревюто 2018 Detroit Motor Show, отделът Samsung SDI показва нови акумулаторни акумулатори за електрически автомобили.
Samsung SDI показа разнообразни модели акумулатори за електрически автомобили и хибридни коли. Компанията предлага версии с потенциал 37, 50, 60 и 94 Ah. Производителят особено акцентира, че предлага технология за бързо зареждане , с която единствено за 20 минути заряд на електрическия автомобил се обезпечават 600 километра пробег.

Компанията показа и нова технология за произвеждане на акумулаторни акумулатори, основана на графенови микросфери . Този неповторим материал с 45% покачва потенциала на батериите и форсира зареждането 5 пъти. Представени бяха и нови акумулаторни акумулатори с корав електролит, които освен са с доста по-голям потенциал, само че и напълно безвредни.



Samsung SDI показа и модулните решения Multi-Functional Module Battery Packs , даващи опция за смяна на броя акумулаторни блокове за електрически автомобили от разнообразни марки и с друг пробег.

Друг нов артикул е Low Height Cell – акумулаторна клетка, която е с 20% по-малка от в този момент съществуващите решения, даваща опция за увеличение вътрешното пространство на купето.

И най-после, Samsung SDI показва нови модули, отговарящи на стандарта за цилиндрични акумулатори 21700. Тези акумулатори са с диаметър 21 мм, височина 70 мм и 50% по-голям потенциал от батериите по стандарта 18650.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР