На изборите той има 2861 преференции, с близо 200 повече

...
На изборите той има 2861 преференции, с близо 200 повече
Коментари Харесай

Ето Кой Известен Млад Български Спортист Заема Мястото На Цветанов! Снимки!

На изборите той има 2861 преференции, с близо 200 повече от самия Цветан Цветанов.

Той е приключил Педагогика на физическото образование във ВТУ " Св.св.Кирил и Методий ". През 2014 година основава и управлява личен мото клуб. Дългогодишен играч по мотокрос. Със лични средства построи трасе край остарялата столица, на което води тренировките на 15 състезатели. Кандидатурата му бе издигната за ръководител на Федерацията по мотоциклетизъм на последното отчетно-изборно заседание. Георги Недев почнал да работи на 15 години. „ Работил съм в строителството. Товарил съм дърва – това най-дълго съм го практикувал, взимаха ме всякога, когато бях свободен. Не ми тежеше работата и това ми оказа помощ доста, когато отидох на бригада в Съединени американски щати “, усмихва се Георги. После споделя, че и той, като множеството млади българи, мечтаел да отиде в Америка и да устрои живота си там.


Заминал, когато станал студент във ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “. „ Записах се в компетентност, която си беше тъкмо за мен – нали съм състезател, избрах „ Педагогика на физическото образование “. Мислех си, че тази компетентност е „ пей сърце “, обаче се оказах много ангажиран с лекции, семинари, че и с летни лагери, които също носят заеми. Но ми харесваше да изучавам това, а и нали беше метод да отпътува на бригада. Ходих две години с твърдото желание да остана там “, признава Георги Недев, представен от " Борба ".

Първата година тръгнал с оферта да бъде чистач в аквапарк. Работил тъкмо един месец и го повишили в супервайзър. Това внезапно нараснало размера на работата му, само че той бил удовлетворен. След аквапарка всяка вечер ходел в пицария, където докъм 23 часа правел пици. Прибирал се у дома с колело, което карал без ръце, тъй като и двете му били заети да придържат пиците, които шефът давал на своите служащи. А заран започвал деня си на плажа, където подреждал чадъри. С офертата от плажа тръгнал идващото лято. И тъй като бил деятелен, завъртял „ личен бизнес “. Започнал да продава по $ сладоледи и вода.

„ Американците са доста открити хора. Няма проблем да ги заговориш, не са мнителни, не гледат отдолу под вежди. Отговарят. И аз споделях на плажа с кого ли не “, споделя Георги. Той твърди, че влиза в политиката около собствен съученик. Ивайло, който е наследник на търновския кмет Даниел Панов.

„ От него започнах да чувам за дела в политиката, за задача, за решения… После влязох в младежката организация на ГЕРБ, а в този момент съм й ръководител “, споделя Георги. Там видял смисъла да бъдеш потребен. И на локално, и на централно равнище.

При ГЕРБ се работи по този начин, че да има изгода за хората. Увереността му, че това е вярната посока, е повода, през 2015 година да одобри номинация и да бъде част от листата на ГЕРБ с претенденти за общински съветници. Тогава бил на едно от последните места в нея и не се и надявал, че ще влезе в локалния парламент, просто помагал в акцията. Изпитал огромна наслада от големия брой хора, които са го подкрепили, тъй че през днешния ден да е най-младият консултант във В. Търново. Възприема това и като голяма отговорност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР