На изборите от два слаби отбора победи по-малко слабият. Това

...
На изборите от два слаби отбора победи по-малко слабият. Това
Коментари Харесай

Политолог: На изборите от два слаби отбора победи по-малко слабият

На изборите от два слаби тима победи по-малко слабият. Това демонстрират резултатите и гласовете, които получиха ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Партийните елити не си дават сметка какъв брой доста се отдалечават от необятната гражданска поддръжка. Изборите бяха мач, който се гледа от доста малко аудитория. Кога има малко аудитория на стадиона? Когато мачът не е забавен и когато има подозрения за сделки. Политиците би трябвало да схванат, че по този начин повече не могат да не престават.

``
реклама

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия политологът Страхил Делийски, написа Novini.bg. " Политиката и локалната власт не са просто технология. В България седят съществени политически проблеми и полезности. Политиците би трябвало да схванат по какъв начин да решат тези проблеми. Партийните елити не вършат задоволително, с цел да включат жителите в демократичните процеси. Задълбочава се наклонността жителите все по-малко да вземат участие в политическите процеси. Тепърва в дневния ред в България ще стартира да седи въпроса за съюзите и обединенията. В момента е трдуно да се каже, че в България има демократична народна власт и това не е единствено у нас - виждаме го в Полша, Унгария, Турция. Успокоителното е, че този диалог се води в съвсем цяла Европа. Това, че имаш 40 партии и 10 медии не значи, че живееш в народна власт ", даде образец Делийски.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР