На изборите на 11 юли ще се явим във формата,

...
На изборите на 11 юли ще се явим във формата,
Коментари Харесай

Tатяна Дончева остава с Мая Манолова на изборите

На изборите на 11 юли ще се явим във формата, в който бяхме на изборите на 4 април: „ Изправи се.БГ “, „ Отровното трио “ и три партии – „ Движение 21 “ на Татяна Дончева, Движение „ България на жителите “ и ЕНП. Това разгласи в „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия Мая Манолова.

Тя изрично съобщи, че ще бъдат в коалиция с Татяна Дончева и разгласи, че през днешния ден или на следващия ден ще бъде подписно съглашение. От думите ѝ стана ясно, че в действителност и за миг не е ставало дума придвижването на Дончева да не е с тях на изборите, написа „ Сега “.

В петък лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че ще образува огромна лява коалиция с присъединяване на АБВ на Румен Петков, „ Движение 21 “ на Дончева и гражданската платформа „ Нормална България “ на Георги Кадиев. Накрая подписа единствено с Кадиев и Петков.

„ Нито Нинова ме е канила в нейната коалиция, нито аз в моята “, разгласи Манолова на въпрос дали и тя е канена за съюз с Българска социалистическа партия.

Тя съобщи, че към този момент партиите се разбрали да има специфична комисия, която да проверява противозаконното подслушване в идващия парламент. От думите ѝ стана ясно, че сделката била сред нея, „ ИТН “ и „ Демократична България “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР