На изборите кампанията срещу ГЕРБ се водеше от две страни

...
На изборите кампанията срещу ГЕРБ се водеше от две страни
Коментари Харесай

М. Стоянова: Нинова е знаела, че БСП получава по-голяма субсидия, отколкото и се полага, тя е подписвала искането

На изборите акцията против ГЕРБ се водеше от две страни - Българска социалистическа партия и президента, сподели тя.

" На тези избори ГЕРБ победи без значение от акцията, която се водеше от две посоки-БСП и президента, в прочут смисъл победи и президентските хора ", съобщи пред бТВ ръководителят на комисията по бюджет и финанси в Народно събрание и народен представител от ГЕРБ Менда Стоянова.

" Българска социалистическа партия още преди изборите говореха, че ГЕРБ ще завоюва с напън и операции. Така авансово се застраховаха и оправдаваха за загубата си. Но обстоятелствата са си факти-държавата работи добре, стопанската система и приходите се развиват добре и хората го потвърдиха ", разяснява тя изказванията на новоизбрания евродепутат от Българска социалистическа партия Иво Христов, че изборите са извоювани с операции.

" Цветан Цветанов си вършеше работата като уредник. Борисов беше неповторим, той излезе на терен и неговото присъединяване беше решаващо, само че изборите ги завоюва партия ГЕРБ, държавното управление и политиката, която води ", сподели още Стоянова.

" Цветан Цветанов е прелестен уредник, работещ доста години за партията. Не считам, че аз мога да давам оценка за неговия труд в продължение на 18 години, оценката я даде ръководителят и не считам, че би трябвало да го разясня ", разяснява Стоянова оставката на Цветан Цветанов.

" Смятам, че е вярно на средата на общия ни мандат да създадем обзор, да оценим какво сме изпълнили и какво ни следва ", оцени тя предлагането на Красимир Каракачанов и добави:

" Не става дума за проверка, тъй че не вкарвайте конспирация сред нас ".

Менда Стоянова напомни, че Законът за политическите партии е от 2001 година, когато ГЕРБ не е съществувал.

" Българска социалистическа партия освен са знаели, само че Нинова персонално е подписала това искане до министъра коя партия какъв брой пари да получава ", изясни Стоянова, че съгласно закона персонално председотелят на една партия или коалиция изпраща такова писмо до министъра на финансите.

/faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР