На истинска война срещу бившия си Димитър Рачков тръгна Мария

...
На истинска война срещу бившия си Димитър Рачков тръгна Мария
Коментари Харесай

Мария Игнатова на война с Рачков - slava.bg

На същинска война против някогашния си Димитър Рачков потегли Мария Игнатова. Русото прелъщение счита освен да засенчи артиста като актриса с новото си шоу, само че и да му върне за шегите по собствен адрес.

Мария неотдавна разкри любопитни детайлности за новото си шоуто. И дружно с приятелката си Алекс Раева ще създадат спектакъла в деня на влюбените–14 февруари, написа „ България днес”.

Игнатова счита да показа случки и обстоятелства от годините взаимен живот сред двамата. Разбира се, тя няма да употребява същинското му име.

„ Приликата с действителни лица и събития няма да е случайна”, закани се актрисата.

Мария се реши на тази стъпка, откакто комикът гостува на Слави. В шоуто на Дългия Рачков се заяждаше с актрисата, а шоумена с някогашната си другарка.

Именно това подтикнало Игнатова да си го върне тъпкано. И тя е решила да стартира „ престрелка” с някогашния си.

Двойката претърпя дружно години, само че най-после се разделиха предишния февруари. В момента актрисата е сама и се любува на свободата си.

„ Добре ми е сама. Обичам най-вече самотните нощи”, безапелационна е звездата. Мария се отдава напълно на работата по спектакъла си. Идеята за него се ражда още преди години, а с Алекс Раева вземат решение, че е по-добре дружно да го започват.

Химията сред двете е от пръв взор, а другарството им е устойчиво като канара. Двете освен са ко-водещи на разнообразни формати, само че са близки и в живота.

Що се отнася до „ Господарите” водещата още тъгува по предаването, което сега върви единствено онлайн.

Тя счита, че сходно шоу е нужно на ефира, още повече, че все по този начин не престават да я стопират по улиците, с цел да подадат сигнал против неточни компании и да й се обаждат с въпроса, дали към момента проверяват такива.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР