На истинска драма станаха свидетели зрителите на турнира от сериите

...
На истинска драма станаха свидетели зрителите на турнира от сериите
Коментари Харесай

Надал пропиля 3 мачбола и загуби от Кириос в Акапулко

На същинска драма станаха очевидци феновете на шампионата от сериите АТР 500 в акапулка, откакто Ник Кириос победи Рафаел Надал на 1/8-финалите на конкуренцията с 3:6, 7:6(2), 7:6(6).
 Федерер: Вече не се опасявам от левичари
По пътя към триумфа си австралиецът избави три мачбола, като съумя да реализира трета победа от шест мача против Матадора. Това беше първи негов триумф над представител на Топ 5 в международната класация от януари предходната година, когато елимира тогавашния номер 3 Григор Димитров.

В спор за 1/2-финалите в Акапулко Кириос ще се изправи против Стан Вавринка, който от своя страна победи Стив Джонсън след 7:6(5), 6:4.



В първия сет на срещата Надал проби в шестия гейм и с лекост като цяло взе частта. Във втория сет пробиви нямаше и всичко се реши след тайбрек в който австралиецът даде едвам две точки на своя съперник.

В третия и съдбоносен сет още веднъж нямаше пробиви и се стигна до тайбрек. Там обаче Матадора имаше цели три мачбола и 6:3 задатък, само че по безразсъден метод позволи два късни минипробива и по този начин неговият съперник взе триумфа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР