На интересна и доста озадачаваща находка се натъкна пловдивчанин, който

...
На интересна и доста озадачаваща находка се натъкна пловдивчанин, който
Коментари Харесай

Изумителна находка! Пловдивчанин намери нещо необичайно в... презерватив!

На забавна и много озадачаваща находка се натъкна пловдивчанин, който не пропусна да показа изумлението си в обществената мрежа. В непосредственост до велоалея мъжът открива няколко двайсетолевки, вързани с… презерватив, заяви Plovdiv 24.

" На някоя кака през вчерашния ден и беше паднал оборотът на велоалеята. Презервативът, с който са " вързани " демонстрира от къде са тези мръсни, мръсни пари ", духовито написа късметлията. Постът му провокира лавина от духовити догатки по отношение на произхода на парите.

" Аз в случай че бях на теб, ръкавици ще сложа,не се знае от коя дупка са паднали ", разясняват някои. " Баш от там са...така ги крият от началниците ", дават отговор други. " Бая огромна, ще да е тая дупка, щом сами са паднали... Кладенец ", означават трети.

" Не знам дали осъзнавате, само че доста от кинтите, които пипате всекидневно, в миналото са били най-малко в прашките на стриптийзьорка или в пазвата на потна циганка. Да не приказваме през какъв брой ноздри са минали ", намесва се го различен консуматор.

Част от коментиралите поучават пловдивчанина да остави " мръсните " пари или да откри каката, с цел да й ги върне, други са на мнение, че парите не се оставят, а се харчат.

Каква е истината за банкнотите, вързани с презерватив – единствено можем да гадаем. И да пожелаем на новия им притежател да ги хaрчи със здраве!

 Пловдивчанин намери пари в презерватив
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР