На интересна гледка се е натъкнал буден врачанин вчера. Полицай,

...
На интересна гледка се е натъкнал буден врачанин вчера. Полицай,
Коментари Харесай

Полицай заряза Чудовището на КАТ безпризорно край Враца /снимки/

На забавна панорама се е натъкнал безсънен врачанин през вчерашния ден. Полицай, който би трябвало да пази мобилната камера за надзор на скоростта, я зарязал и отишъл да пие кафе. За това алармира четец на BulNews.bg в рубриката „ Ти, репортерът “.
Редови служител на реда спрял патрулката на бензиностанция „ Лукойл “ край Враца и сложил триногата камера посред пътя. Вместо обаче да седи до нея, ченгето отишло да пие кафе.
На фотосите, които е изпратил читателят, се вижда ясно по какъв начин служителят на реда е седнал на сянка на бензиностанцията с тил към свръхмодерното устройство на КАТ и умерено се любува на кафето си.
Изглежда на униформения не му е толкоз значимо да съблюдава служебните си отговорности, защото от ръководствтото на КАТ категорично са дали напътствие до всяка една от камерите неразделно да седи по един еднообразен. За спазването му се следи още повече след дръзката кражба на едно от устройствата за близо 60 хиляди лв. на Ботевградско шосе в София.
Вероятно редовият служител на реда разчита на шанса си, че никой самоуверен джигит няма да посмее да отвлече или да счупи чудовището, написа възмутеният ни четец.
Ето за какво врачанинът пита шефа на полицията във Враца Янко Янколов дали картинката, която е снимал е естествена?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР