На интересен коментар от варненец, който разкри тайните на синята

...
На интересен коментар от варненец, който разкри тайните на синята
Коментари Харесай

Варненец разкри тайните на синята зона

На забавен коментар от варненец, който разкри " тайните " на " синята зона ", попадна Varna24.bg . Ето какво показа Живко Василев:

" Не, че желая да се заяждам, само че когато се направи нещо дано да е до дъно! 

Част от някои улици в синята зона не са разчертани с бели и жълти линии и там не се ревизира и не се минава. Такава е и улицата, на която пребивавам. Когато си платих годишна такса като живущ на адреса, не ми споделиха да не заплащам, тъй като няма да се разчертае. Също по този начин, в случай че си паркирал на тротоара чиновниците на Синята Зона подвигат плещи и споделят да се обадим на полицията. Не те, а Ние. Не било тяхно обвързване. Пуснахме тъжба и факт: два следващи дни полицията се завъртя и санкции няколко коли, само че до там. Получихме отговор, че има санкционирани и това е. Повече не пристигнаха.

Звъня в синята зона, оттова ме препращат на 112. И там звъня, само че единствено в 20% от случаите реагират, обаче би трябвало ли да се занимава незабавния телефон с такива неща? Въпроса е за какво да вземем за пример един голям паркинг, кръгово и път към един огромен магазин се прави за по- малко от месец, а същата работа, когато е общинска поръчка за шест месец. Каква е повода служителя в общината да се задоволява с половинчата работа, а когато слага на някого персонални поръчки да е буквоядец. За чиновниците на зоната ще напомня смисъла на знаците по значимост. 

Регулировчик

Светофар 

Вертикална маркировка / пътни знаци / 

И на последно място, пътна маркировка. 

Не се заяждам. Аз имам полза най-малко един път дневно да мога да си спра автомобила тъкмо пред нас, само че вместо това има други, които са научили тайните и стоят по през целия ден. 

И не на последно място има доста такива места, което е във финансов минус за компанията " Синя Зона ", която, в случай че беше частна компания, ти да видиш....Щяха да летят като паяка на Златни Пясъци. "

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР