На имейл адресът на HiddenTruth , преди дни получихме съобщение

...
На имейл адресът на HiddenTruth , преди дни получихме съобщение
Коментари Харесай

3-годишно момче разказва за непознат идващ при него в сънищата му

На имейл адресът на HiddenTruth, преди дни получихме известие от тревожна майка на тригодишно момче,която пожела анонимност.Въпреки това се съгласи да разпространим нейната история с вяра да получи повече отговори. “Преди към два месеца, моят 3-годишен наследник стартира да има необикновени сънища,когато ми описа,че гости идват в стаята му. Няколко седмици по-рано, посетихме доктор и той му сложи диагноза простуда, по тази причина взех решение, че кошмарите са породени от заболяването и температурата. ”Синът й споделил, че при него идвал мъж, който излизал от стената и в ръцете му имало светеща игла, с която го убождал от лявата страна на главата.По принцип, това може да се одобри като “посттравматичен синдром “, поради боязън от инжекции, изключително за дете с богато въображение. Но това момче в никакъв случай не е лекувано с инжекция и даже гледало телевизия единствено по един час дневно и то единствено детски канал. Всичко под надзора на майката.Тя продължава описа си: “Необичайните сънища не стопираха. Започна да се разсънва към 2.30 ч. или 3.00 ч. през нощта и дотичваше в стаята ми, качваше се в леглото ми и аз го успокоявах. След това се връщаше в спалнята си.
Той ми сподели, че в един от сънищата му идва страшилище с огромни черни очи, черна коса и дълги пръсти. Съществото имало извънредно ужасно лице (една от рисунките на детето може да видите по-долу).

 d2 3 - 3-годишно момче споделя за чужд приближаващ при него в сънищата му
Веднъж се отбихме в книжарница и видяхме корицата на една книга за извънземните цивилизации и сина ми възкликна, че това на картинката идва в сънищата му! Все още бях скептична и взех решение, че най-вероятно е видял нещо за извънземните по малкия екран.Но, тогава започнах да го запитвам в детайли за протичащото се в неговите сънища и получих тази информация:Мъж или създание с огромна бяла глава, къса черна коса, огромни черни очи и в бял костюм идва при него през стената. Но, това не постоянно е по този начин, от време на време идват двама сини мъже в сини костюми.Вмъкват блестящо светеща игла в лявото му ухо или някъде покрай него. Според сина ми, той усеща това, все едно има буболечка в ухото. След тази процедура, той се чувствал неприятно и малко болен.След това той се намира в Космоса и приказва за нещо с тези същества. Накрая на съня играе с други деца.И тогава се случи друго необичайно събитие. На улицата, покрай къщата си срещнах човек, който сподели, че в продължение на няколко нощи „ фантом “ минавал в двора му. Този “призрак ” се появявал от реката,която минава през нашето село и доста покрай нашата улица, и по-късно минавал през двора му. Къщата на този човек се намира тъкмо против нашата къща, където се намира стаята на моя наследник.Все още съм скептично настроена за всичко това. Възможно ли е, синът ми да е гледал без мое познание някакъв научно-фантастичен филм или си е измислил всичко това? Но, съм подготвен за всяка версия. ”Според нас HiddenTruth, в този случай, детето претърпява типично посещаване от извънземни и отвличането му от тях.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР