На хоризонта се задавала Трета световна с ядрени пожари, а

...
На хоризонта се задавала Трета световна с ядрени пожари, а
Коментари Харесай

Лукашенко оправда руските ядрени оръжия със заплаха от съседна Полша

На хоризонта се задавала Трета международна с нуклеарни пожари, а пътят е договаряния, съобщи той в днешното си послание
Руски нуклеарни оръжия ще бъдат ситуирани в Беларус, с цел да защитят страната от западни закани, съобщи президентът Александър Лукашенко, потвърждавайки, че има проекти за навлизане в Беларус от прилежаща Полша. „ Повярвайте на думата, в никакъв случай не съм ви мамил. Те се готвят да нахлуят в Беларус, да унищожат нашата страна “, сподели Лукашенко в годишно послание към депутати и държавни чиновници.

Президентът Владимир Путин съобщи в събота, че Русия ще разположи тактически нуклеарни оръжия в Беларус, което е първото разполагане на нуклеарни оръжия отвън нейните граници след разпадането на Съветския съюз през 1991 година

Минск твърди, че ракетите ще предложат отбрана от това, което Лукашенко назовава акция на напън от Съединените щати и техните съдружници, ориентирана към свалянето му от власт, написа „ Ал Арабия “. 

В речта си в петък Лукашенко също прикани за неотложно преустановяване на огъня в Украйна и за започване на договаряния за трайно спокойно съглашение, като предизвести, че Русия ще бъде принудена да употребява „ най-ужасното оръжие “, в случай че се почувства застрашена.

„ Невъзможно е да се победи нуклеарна мощ. Ако съветското управление разбере, че обстановката заплашва да докара до раздробяване на Русия, то ще употребява най-страшното оръжие “, съобщи той. По думите му на хоризонта се задавала Трета международна с нуклеарни пожари и това могло да се избегне единствено по пътя на договарянията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР