На хората зодия Козирог всъщност не са им необходими хора,

...
На хората зодия Козирог всъщност не са им необходими хора,
Коментари Харесай

Екстроверт или интроверт – какъв тип личност притежава всяка зодия?

На хората зодия Козирог в действителност не са им нужни хора, до момента в който Везни, Близнаци или Лъв не могат да си показват да живеят сами.

Риби и Рак, предпочитащи близки връзки, понякога се нуждаят от самотност, а Скорпионът може да бъде както интроверт, по този начин и екстроверт.

Разделението на хората на екстроверти и интроверти е разпространявано през 20-те години на предишния век от Карл Густав Юнг, швейцарски психиатър и основател на дълбинната логика на психиката.

реклама

Когато чертае психическите профили на тези два вида персони, той смята за решителен фактор мястото, откъдето човек черпи сила и откъдето я насочва.

При интровертите този източник идва от вътрешния им свят, а при екстровертите е противоположното – ориентирът е външният свят.

Затова първите се концентрират върху своите страсти, мисли и прекарвания, а вторите – върху взаимоотношенията с другите.

Зодии от интровертни към екстровертни

Всеки от нас има както интровертни, по този начин и екстровертни черти, само че сме по-близо до един от тези полюси

1. Козирог

Той е упорит, съдбоносен и толкоз фокусиран върху задачите си, че наличието на други хора го разсейва.

Той не се нуждае от тях, с цел да се усеща стимулиран и цялостен с сила за деяние. Той обича да има възприятие за надзор и се доверява единствено на себе си, тъй че самичък възнамерява графика си и провежда работата по планове.

Зодия Козирог постоянно поема огромни провокации и натоварващи отговорности, които изискват ангажираност.

Той към този момент няма задоволително сила, с цел да се посвети на връзките. За него най-важното е продуктивността.

Той може да бъде добър отборен състезател, в случай че знае, че това съдействие ще го докара до триумф. Тогава можете да разчитате на неговата преданост, само че не и на неговата неприкритост. Отдаден е на фамилията си.

2. Риби

реклама

Те са доста чувствителни и тяхната креативност процъфтява в самотност, тишина и мир. Рибите постоянно са дълбоки мислители, които избират да следят заобикалящата ги среда от разстояние, вместо да бъдат център на вниманието.

Обичат да се потапят в отблясъци и да се носят в облаците на фантазиите. В компания те наподобяват срамежливи и малко дистанцирани, само че са отлични събеседници, които се занимават с рационални тематики.

Тогава те демонстрират изцяло друга вероятност от множеството хора, тъй като гледат на света субективно и от духовно равнище.

Те са тихи, само че излъчват аура на съпричастност и топлота. Водени от мощна вътрешен глас, те се обкръжават с стеснен кръг от близки хора, на които са отдадени.

3. Водолей

Той е доста самостоятелен – тази линия го дефинира най-добре, което допуска, че може да бъде самичък. И в действителност – Водолеят има потребност от интервали на уединение като от О2.

Не е в негов жанр да се акцентира в компания, само че групите другари са значими за него. Защото Водолеите процъфтяват в контакта с други хора. Това, на което най-вече държи, е интелектуалното развиване – той е любопитен към света и отворен към филантропичните хрумвания.

Той обича да слага под въпрос стандартните подходи, новаторски е и се стреми да донесе позитивни промени на света.

Когато презарежда батериите си в изолираност, той търси обществени взаимоотношения, с цел да получи противоположна връзка за необикновените си неконформистки хрумвания.

4. Телец

Притежава чара на добротата, гостолюбив е и обича да пирува, само че единствено с близки хора, на които има доверие. Той ги кани в своя дом, който е неговото царство.

В своята територия зодия Телец е великодушен и може да поддържа, когато някой от околните му има потребност.

Можете също по този начин да разчитате на неговата преданост и ангажираност. Когато желае да впечатли някого, той може да покаже доста привлекателна страна, само че в никакъв случай не е животът на купона.

Той се нуждае от време самичък, за предпочитане измежду природата. Той релаксира комфортно в личната си градина или на своя имот.

5. Дева

Зодия Дева не е прекомерно екстровертна, само че сигурно не е интровертна или уединена.

Това, което я отличава, е нейната просветеност, която Девата обича да изпитва, до момента в който поддържа връзка с другите.

Тя е приказлива и желае да знае какво мислят другите и по какъв начин гледат на даден проблем. Винаги търси оптималното решение и други вероятности.

В началото на връзката дамата Дева може да наподобява резервирана и малко студена, тъй като обръща внимание на детайлите и би трябвало да проучва всичко, преди да се замеси.

Има ген на перфекционист, само че и самочувствие – по тази причина не се опасява от рецензия или борба.

Може да оцени рационалните причини и отворения разум. В персоналния си живот – в случай че не откри сътрудник на високото си равнище – той избира да живее самичък. Причина? Девата е придирчива.

6. Рак

Той е доста насочен към хората, само че единствено към тези, които са му прочувствено близки.

реклама

„ Стадото “ на Рака е фамилията и приятелите, измежду които той се усеща сигурен с сензитивния си темперамент.

Известен е с грижовност, внимание към отсрещната страна и с това, че е страховит слушател, тъй като може да съчувства.

Той постоянно се пробва да накара другите хора да се усещат удобно към него. В същото време Ракът много постоянно е спокоен и оттеглен и се нуждае от време в изолираност, с цел да диша – ролята на този, който оказва съпричастна поддръжка, е много изтощителна.

7. Скорпион

Има магнетично наличие, което притегля хората. Може да бъде както екстроверт, по този начин и интроверт – според от това от какво има потребност в даден миг и в какво въодушевление е.

Той е тайнствен, което го приближава до интровертността, само че неговата активност го тласка към рискови прекарвания и държание.

В началото никой Скорпион няма да разкрива прекалено много, ще се държи дистанцирано, само че когато го опознае и му се довери, ще се отдаде изцяло.

Той има надълбоко схващане на хората към себе си. Партньорът му е най-важният за него.

8. Везни

Тази зодия има невероятна дарба да намира общ език с съвсем всеки. Не може да си показа живота без компанията на други хора и непрекъснати контакти – което прави с вродения си сексапил и умеене.

Тя обича да се среща с всички, които споделят нейните ползи и ценят комфорта на живота.

Тя безпределно обича културни събития, които събират групи от изтънчени ценители – там може да бъде открита с чаша шампанско в ръка.

Що се отнася до интимните връзки, Везните обичат да бъдат обожавани. Те ще създадат всичко, с цел да бъде животът им спокоен и съразмерен.

Влюбчиви са, само че не обичат прочувственото пресилване и не основават драми.

9. Овен

Смели, енергични и въодушевени. Зодия Овен елементарно основава нови контакти и се обкръжава с хора, с цел да направи нещата забавни и да се открои от тях и да ги победи.

Той е роден водач, който отстоява позициите си – знае по какъв начин да реализира цели и по какъв начин да води другите до финала.

Той не се обръща обратно към тях, само че има харизма, която ги кара да го последват. Заразява те с сила за деяние.

Неговата буря е действието, заради което е екстроверт, който не понася скуката и застоя.

Овенът е в центъра на вниманието, в случай че е в по-голяма група, само че той също желае да играе първата цигулка в една връзка. Ако е фокусиран върху задачата, която желае да реализира самичък, ще го направи елементарно.

10. Стрелец

Най-големият купонджия на зодиака – радостен, гръмък, импровизиран. Постоянно търси благоприятни условия да се забавлява и ги намира. С него не можеш да скучаеш.

Той е авантюристичен надъхан, обича да изследва света и да изживява нови неща. В същото време той е доста самостоятелен.

В една връзка той би трябвало да има доста пространство за себе си, само че не да мисли в самотност, а самичък да търси вятър в полето.

Зодия Стрелец би трябвало да има доста благоприятни условия за избор, с цел да бъде същински благополучен, което ги прави екстроверти.

11. Лъв

Той се усеща ужасно на всеки фундамент, заобиколен от кръг от фенове. Отличава се с: пристрастеност, самочувствие и благотворителност.

Без хора губи тласък и възторг, само че процъфтява в обществени обстановки. Освен всичко друго, той удостоверява самочувствието си.

Неговата обич към живота и импулсът, с който работи, са заразителни. Ето за какво хората се вкопчват в Лъва и го избират за собствен водач, консултант и утешител.

Когато става дума за обич и други близки връзки, той е открит, почтен и не се опасява от непосредственост и обвързване.

Когато останете с него, би трябвало да запомните, че той няма да остане дълго време вкъщи, а в случай че го направи, ще предложения посетители.

12. Близнаци

Подплатени с вятър, те са непрекъснато в придвижване. Любопитни, търсещи нови тласъци, места, прекарвания и хора.

Винаги подготвени да взаимодейства с някого – диалог, продан на информация и злословия. Те са извънредно общителни и обичат да обменят своите хрумвания и музи с другите.

Понякога зодия Близнаци могат да бъдат малко разсеяни, прескачайки от една тематика на друга, само че техният възторг и сила се отразяват върху другите.

Те обичат смяната и вълнението. Те постоянно не са в положение да се обвържат с дълготрайни връзки.

Не може да се каже, че те се интересуват от света на възприятията на другите хора. И по тази причина не се задържат дълго на едно място.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР