На хърватската президентка Колинда Грабар Китарович й прилоша днес по

...
На хърватската президентка Колинда Грабар Китарович й прилоша днес по
Коментари Харесай

На хърватската президентка й прилоша по време на църковна служба

На хърватската президентка Колинда Грабар Китарович й прилоша през днешния ден по време на католическа меса в катедралата в Загреб във връзка националния празник Ден на държавността, заяви осведомителният уебсайт Индекс.

На месата, отслужена от кардинал Йосип Божанич, с изключение на президента участваха и ръководителят на Народното събрание Гордан Яндрокович и министър председателят Андрей Пленкович. По време на службата Грабар Китарович се почувствала зле и се наложило да излезе от храма. Нейният представител заяви, че евентуално прилошаването се дължи на проблеми с вратните прешлени, от които страда от няколко месеца.

Хърватия отбелязва през днешния ден 26 години от оповестяване на независимостта си от някогашна Югославия. Преди месата Грабар Китарович честити празника на хърватския народ и съобщи, че задачата на Хърватия е да построи съвременно и прогресивно общество, в което всеки жител има несъмнено бъдеще и опция да реализира това, към което се стреми.

По-рано през днешния ден турският президент Реджеп Ердоган припадна по време на молитва в джамията Мимар Синан в истанбулския регион „ Аташехир”. Той заяви, че се почувствал зле поради равнището на кръвната захар, само че бързо се е съвзел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР