На Хари и Меган явно все по-често ще им се

...
На Хари и Меган явно все по-често ще им се
Коментари Харесай

Защо Хари и Меган се притесняват за сигурността си

На Хари и Меган очевидно все по-често ще им се постанова да пристъпят прага на правосъдната зала. След като херцогинята се оказа въвлечена в дело за клюка, заведено от нейната полусестра, в този момент и принцът се изправя в съда.
 Меган Маркъл, Саманта Маркъл и поредна глава от правосъдната сага сред двете сестри
Съдебната драма на Меган Маркъл

Борбата със сестра й продължава

На 7 юли юристите на Хари желаеха съда в Лондон да даде позволение за правосъдна проверка на статута на защитата му във Англия.

След като принцът и Меган Маркъл се отдръпнаха от кралските си отговорности през 2020 година, Изпълнителният комитет за отбрана на кралски и обществени фигури (ИКЗКПФ) отстрани Хари от автоматизирано полагащото му се право да бъде защитаван, дружно със фамилията си, от британската полиция, до момента в който е на територията на страната.
 Снимка 576756

Отговорът на ИКЗКПФ, че отбрана на херцозите на Съсекс се обезпечава " гъвкаво и съгласно случая ". На което юристът на Хари Шахийд Фатима отвърна, че " гъвкаво от време на време значи просто липса на защита ".

Още преди месеци юристите на фамилията на принца обявиха, че той не се усеща сигурен да докара децата си - тригодишния Арчи и едногодишната Лилибет, във Англия, тъй като няма защита.

Решението на съда занапред следва, само че от People цитират юриста, който съставлява британското държавно управление и ИКЗКПФ. Сър Джеймс Еди споделя, че Хари " не може просто по този начин да желае защита ", тъй като е внук на кралицата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР