На група Lemon Box явно й харесва да прави изкуство

...
На група Lemon Box явно й харесва да прави изкуство
Коментари Харесай

Бургаската група Lemon Box изнася концерт в Авиомузея на 30 май

На група Lemon Box очевидно й харесва да прави изкуство в ексцентрични пространства. След като предходната година бургазлиите изнесоха концерт на остров Света Анастасия, новото им място за изява е Авиомузеят в квартал “Сарафово”.

 5cbdff7445962169e377b4ac541eebf2 Концертът им ще стартира в 20:00 ч. и ще приключи малко преди 22:00 ч. на 30 май 2018 година Авиомузей Бургас (www.avioburgas.bg) се намира навън в зоната на Летище Бургас, директно до входните бариери. За тези, които не са го посещавали, е препоръчвително да отидат в 19.00 ч. Във времето до началото на концерта може да се разноските сред самолетите, да се качите в тях, да разгледате експозицията “Летящият човек” и да ревизирате уменията си за пилотиране посредством симулатор.

Papa Beer и Studyo del Vino ще поддържат музикалното събитие с качествени питиета.

Цената на билета е 12 лева (с включена стойност за разглеждане на самолетите от експозицията на музея). За деца до 12 година входът е безвъзмезден. Билети могат да бъдат закупени от касата в Културен дом на нефтохимика. Предвид особения статут на зоната и заради съображения за сигурност, при влизането ви на концерта от профилираните органи за защита ще бъдат осъществявани инспекции за недопускане на рискови субстанции и предмети.

Общественият превоз до Летище Бургас е посредством рейс №15. Ако пътувате за концерта с автомобил, може да употребявате паркинга на Община Бургас покрай кръговото кръстовище преди летището, а също и позволените за паркиране места по улиците на кв. “Сарафово”. Можете да паркирате и в зоната на Летище Бургас, където таксите за престой са – 10 минути (безплатно), 1 час (2 лева), 2 часа (5 лева), 3 часа (8 лева).

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР