На грозна гледка в нощта на Джулая се натъкна журналистката

...
На грозна гледка в нощта на Джулая се натъкна журналистката
Коментари Харесай

Извращение в Бургас! Хлапаци правят опит за хомосекс в нощта на Джулая

На грозна панорама в нощта на Джулая се натъкна журналистката от БНР Елена Стойчева. Под светлините на актуализирания бул. " Богороди ", пред погледите на десетки минувачи, малолетни момчета си смъкват панталоните, с цел да вършат най-безсрамно хомосекс.

" Никакъв различен инстикт не ми се отключи в мен, с изключение на да се разкрещя... Родители, къде сте? Защитавате Пирин и " Корал ", гледате кучета и котки, а не знаете какво става с децата ви ", написа тя на персоналната си страница във Facebook.

Ето и цялостния текст на поста й:

ОБЯВА. Сюжет. Малък роман

В Бургас, на новоосветената с ярки крушки „ Богориди “, в дванайсет и половина, в най-пълната с очаквания за обновяване лятна нощ - тази против Джулая, на метър от нашата маса, пред очите на десетки стичащи се към морето хора, стопираха шест момчета на към 14-15, едното на колело, и единият дръпна панталоните на едно друго. То нищо не сподели, не направи, не възропта. Решихме, че е къса момчешка задявка, само че след секунда тайфата се реалокира на стълбата на входа, същото момче накара същото друго момче, извинете, да се надупи, като му сподели, че по този начин ще е по-удобно и това, извинете, се надупи, а другото, извинете, му дръпна панталоните, до момента в който, извинете, се готвеше да смъкна своите. А различен един до него, до момента в който си ближеше сладоледа, го попита, извинете: " Сега ли ще го е.еш? "

Никакъв различен инстикт не ми се отключи, да вземем за пример да сграбчи телефона, който си седеше елементарно на масата и да фотографирам, с изключение на да се разкрещя наивно и очаквайки, че „ децата “ ще се разбягат. Не се разбягаха, единствено ме изгледаха с скука и се раздвижиха. А сащисаният ни стокилограмов хазаин внезапно скочи и загради пътя на две от тях. Люлееше се от яд, не знам по какъв начин се сдържа, сподели им нещо, нищо не им направи и те, несъмнено, си потеглиха след думите, които им изхриптя. Той се върна на масата с големи гневни очи и треперещи ръце, а те си продължиха надолу, все едно просто са изпуснали началото на някой филм.

На 10 метра по-нагоре, пред една продавалница на сокове, стояха четири момиченца на по 12-13 години. По къси сини панталонки. Къси. Сини.
Да уточня - всичките хубави деца. Не от някакъв небългарски генезис. Облечени, „ натокани “.

Един след среднощ. Как спите, бе? Къде са ви децата? На плажа? На „ Джулая “? Вие къде сте? Спасявате Пирин, “Корал “? Кой ви разреши да не знаете, че децата ви ги е.ат по основните улици?

Спете си. Купонясвайте. Гледайте кучета и котки и давайте пари на децата си. Те нямат и потребност от друго.

Пардон. Увлякох се и забравих, че това е единствено една публикация.

Източник: Флагман
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР