На границата с Румъния поради влошаване на метеорологичната обстановка и

...
На границата с Румъния поради влошаване на метеорологичната обстановка и
Коментари Харесай

Снегът спря и тировете през ГКПП Дунав мост Русе и ГКПП Дунав мост Видин

На границата с Румъния заради утежняване на метеорологичната конюнктура и изобилен снеговалеж е прекратено пропускането на товарни коли над 12 тона от Румъния за България на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Русе и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Видин. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Поради снегонавявания на пътищата на българска и румънска територия краткотрайно е прекратена работата на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кайнарджа и Граничен контролно-пропусквателен пункт Крушаре. Не работят и фериботите при Свищов и Силистра, допълват от вътрешното ведомство.

Жълт код за сняг, поледица и вятър за 9 области на страната

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Кардам заради неприятни метеорологични условия на румънска територия се пропущат единствено коли до 7 тона.

На границите с Гърция, Турция и Сърбия трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове е естествен при зимни условия.

На границата със Северна Македония на Граничен контролно-пропусквателен пункт Станке Лисичково придвижването краткотрайно е спряно на вход за товарни коли за снегопочистване, написа в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР