На границата на Николаевска и Херсонска област е бил свален

...
На границата на Николаевска и Херсонска област е бил свален
Коментари Харесай

ЗРК Бук порази с точно попадение боен хеликоптер ВИДЕО

На границата на Николаевска и Херсонска област е бил свален военен хеликоптер.

В мрежата се появиха видеозаписи, запечатали момента на провалянето на хеликоптера Ми-8 на границата на Херсонска и Николаевска област. В резултат на точно изстреляна ракета, бойният ротор е бил сполучливо изумен, а съдейки по видеозаписа, задачата е била свалена на няколко десетки километра от мястото за изстрелване на ракетата.

На видеозаписите, оповестени в мрежата, можете да видите по какъв начин зенитно-ракетната система " Бук " (предполага се, че става въпрос за системата за противовъздушна защита " Бук-М1 " ) изстрелва зенитна управляема ракета. Последният прави нанагорнище, а при доближаване до задачата прави маневра, наречена „ плъзгане “, като по този метод навлиза в задачата. Само няколко мига по-късно се чува детонация, което демонстрира, че ракетата е блъснала задачата.

Поради особеностите на ъгъла на пукотевица към момента не е допустимо надеждно да се дефинира дали хеликоптерът е бил свален или развален, а също по този начин не е допустимо да се откри точното местонахождение на ударената цел.

Трябва да се означи, че видеокадрите са направени в средата на актуалната седмица, когато фактически са записани полети на хеликоптери над Николаевска област.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР