На гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) Аерогара София служебният министър на

...
На гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) Аерогара София служебният министър на
Коментари Харесай

Еврокомисар Илва Йохансон се запозна с организацията на работа на ГКПП „Аерогара София

На гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Аерогара София " служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов и основен комисар Антон Златанов демонстрираха на еврокомисар Илва Йохансон новата организация на работа след приемането на България в Шенген по въздух, заяви Министерство на вътрешните работи.

Директорът на Главна дирекция „ Гранична полиция “ Антон Златанов посочи, че главното в този момент са компенсиращите полицейски ограничения. Показани бяха лабораториите за инспекция на документи на втора линия, електронните гишета.

Комисар Йохансон се срещна и със чиновниците на „ Фронтекс “, работещи на граничния пункт.

Очакваме цялостното присъединение на България и Румъния към сухопътните граници на Шенген, сподели по-рано през днешния ден европейският комисар по вътрешните работи Илва Йохансон на взаимен брифинг със служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов и заместител министър-председателя и министър на вътрешните работи на Румъния Каталин Предою. Еврокомисарят Йохансон и румънският министър на вътрешните работи са на посещаване в България по покана на Калин Стоянов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР