На граничния пункт Малко Търново се е образувала колона от

...
На граничния пункт Малко Търново се е образувала колона от
Коментари Харесай

Километрични опашки на някои пунктове на границата ни с Турция

На граничния пункт „ Малко Търново ” се е образувала колона от коли. По информация на турските гранични управляващи повода е засилен трафик от българска страна в посока Турция, който надвишава потенциала на пункта.

Властите уведомяват, че се прави усъвършенстване на организацията и работата на граничния пункт с оглед по-бързото прекосяване на натрупалите се коли, оповестяват от Министерство на външните работи.

Засиленият трафик по граничните пунктове се следи постоянно в неработни дни и публични празници, напомнят от консулството.

Очаква се в следобедните часове трафикът да се обърне в посока от Турция към България. Граничните управляващи твърдят, че имат подготвеност да пропущат колите за оптимално малко време.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ” има образувала се колона от към 5 км от товарни коли на изхода. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово ” има колона от към 2 км от товарни коли на изхода, осведомят от Министерство на вътрешните работи.

На българо-гръцката граница на пунктовете „ Капитан Петко Войвода ”, „ Кулата ” и „ Маказа ” има натоварен трафик на излаз. На българо-сръбската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина ” трафикът е натоварен на излаз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР