На градският стадион в Дряново ръководството на Локомотив представи новата

...
На градският стадион в Дряново ръководството на Локомотив представи новата
Коментари Харесай

Локомотив представи нова придобивка

На градският стадион в Дряново управлението на Локомотив показа новата си облага 18-местният клубен рейс – “CITROEN JUMPER”, който към този момент е в приложимост.

Возилото, което е дизел и е с 6-степенна ръчна скоростна кутия, е оборудвано по европейски стандарт и условия с нов салон, LED осветяване, седалки с защитни колани, климатик, в допълнение отопление - печка, люк,автоматична врата, огромен багажник, радио и CD система, оборудван от профилираната компания „ Транспортни превози” от град Добрич.

Кампанията за събиране на средства за закопуване на клубен рейс започва на 16 декември 2016 с шампионат в Дряново.

" Когато футболната общност ни гласоподава доверие, поехме отговорността и ръководството на клуба, в касата нямаше нито една стотинка " съобщи президента на тима Тодор Георгиев /Теди Джорджо/.

" Футболната школата имаше нужда и крещящата потребност от личен превоз, защото за присъединяване на детските гарнитури и мъжкият внушителен тим в спортно техническият развой, транспортните разноски са непостижими за клуба и общината и взехме решение да стартираме с акцията за събиране на средства за закопуване на подобен. Ръководството и екипът на Локо (Дряново) изрича своите големи и сърдечни благодарности на десетките компании и организации и другари на Дряново от цялата страна който се включиха в националната акцията. Както и на всички дряновци, които подадоха ръка и също се включиха и поддържаха идеята. Продължаваме интензивно с акцията, следва ни организация и провеждането на огромен благотворителен концерт за събиране на втората част от средствата и закупуване на втори чисто нов 9-местен бус с който ще се покрият потребностите на клуба ", обявиха Станислав Генчев, Марин Маринов и Тодор Георгиев /Теди Джорджо/.

Мъжкият внушителен тим на Локомотив (Дряново) пък получи публична покана за присъединяване в шампионата на Трета лига - Северозападна група.
Очаква се до края на другата седмица кметът на Община Дряново - Мирослав Семов и Общински съвет Дряново да дадът отговор дали ще поддържат финансово клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР