На гости на Гала в предаването „На кафе“ по NOVA

...
На гости на Гала в предаването „На кафе“ по NOVA
Коментари Харесай

Михаела Филева за песента, която не трябваше да вижда бял свят, и колко е важно да бъдеш съпричастен

На посетители на Гала в предаването „ На кафе “ по NOVA е певицата с най-чаровната усмивка. Михаела Филева е от тези дами, които осветяват всяко помещение, в което влязат.

Тази година тя има доста мотиви да се усмихва. Първо, става част от най-новия план на „ Фортисимо Фамилия “ с присъединяване си в ролята на Мария в „ Уестсайдска История “. Пътят ѝ в мюзикъла продължава с ролята на Есмералда в „ Парижката Света Богородица “, която приготвя сега, като премиерните дати са 30 юни и 2 юли. Непосредствено по-късно чакаме огромното ѝ лятно национално турне.

На фона на тези задължения, хубавицата от Велико Търново ни изненада и с нова ария, нареждаща се измежду най-личните и най-емоционалните неща, които в миналото е правила. Можете да я чуете тук:



Когато всичко ти се коства безнадеждно,

ще изчакам търпеливо да се примириш, че да си отново благополучен е неизбежно.

Нека взема цялата ти тъга, дано с любов те целувам,

разреши ми да съм ти опора, с цел да мога да те изцелявам.

„ Опора “ е всичко друго, само че не и ария, която слушаш единствено един път и забравяш съвсем незабавно. Тя е роман за необратимите нещастия в живота ни.

Михаела споделя, че първоначално въобще не има намерение да я показа със света. Реакцията на хората, които я чуват обаче я кара да размишления и да я включи в албума. И по този начин, тя „ заживява личен живот “ и става edna от най-обичаните песни.

Цялата история, която стои зад нея, вижте във видеото горе.

С неспокойствие чакаме идната ѝ ария, която ще можем да чуем на 19 април, със заглавие „ По-добра от мен “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР