На голямото изложение CES 2018 бе представена технологията HyperFlux Wireless

...
На голямото изложение CES 2018 бе представена технологията HyperFlux Wireless
Коментари Харесай

CES 2018: Razer представи безжична мишка, която се зарежда от подложката

На огромното ревю CES 2018 бе показана технологията HyperFlux Wireless Power, предопределена за непрестанно безжично подаване на сила от подложката към компютърната мишка.
Популярният производител на геймърска външна страна Razer е интегрирал тази технология в своята нова компютърна мишка и е основал едно доста удобно за потребление устройство. Благодарение на новата технология HyperFlux Wireless Power повече не се постанова зареждане или промяна на батериqta, тъй като тя се зарежда от поставената в комплекта поставка.

Главният изпълнителен шеф на Razer Мин-Лян Тан сподели: „Технологията HyperFlux Wireless Power е в положение да промени света на безжичния гейминг. Гемърите към този момент няма да са във властта на батериите и кабелите. Те ще имат цялостна безжична независимост и безжична мишка, която тежи също толкоз малко, като и жичната„.

Това е компютърната мишка Razer Mamba Hyperflux с 16 000 DPI оптичен датчик. В нея се употребява новата адаптивна технология на Razer за интензивно сканиране и превключване към най-силния канал в честотите на 2,4 GHz диапазон, осигуряваща висока непоклатимост и бърза реакция.



Продажбите на компютърната мишка Razer Mamba Hyperflux стартират през месец март тази година при цена $249 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР