На голям късмет срещу англичаните се надява селекционерът на националния

...
На голям късмет срещу англичаните се надява селекционерът на националния
Коментари Харесай

Балъков се надява днес на чудо като от "Парк де пренс"

На огромен шанс против англичаните се надява селекционерът на националния тим Красимир Балъков в днешната подготовка от гр.А. Двубоят е през днешния ден от 21.45 ч. на ст. " Васил Левски " и ще бъде излъчен по БНТ1. Главен рефер ще е хърватинът Иван Бебек.

Балъков даже направи препратки с най-щастливия дуел в историята на националния тим - успеха с 2:1 над Франция през 1993 година на ст. " Парк де пренс ", която ни класира за международното състезание през 1994 година " На мен ми се иска да стане прекрасен театър, тъй като всички го чакат. Ако Господ е с нас, както през 1993-а, можем да създадем нещо ", разяснява треньорът.

Той загатна също, че ще излезе с отбранителна скица срещу англичаните, които приключиха на 4-то място на Мондиал 2018. " Въпреки че ще играем у дома, ще се съобразим със противника и ще създадем условията към състезателите в тази тенденция. Англичаните са един от най-силните тимове в света, само че всеки има слаби места. Трябва да им спрем динамиката и да се възползваме от нашата. ", завоалирано сподели Балъков и даде обещание промени в състава. За семейството ще е на линия халфът Симеон Славчев, който пропусна поради вирусно заболяване гостуването против Черна гора (0:0).

Балъков също по този начин отхвърли в българския футбол да има проблем с расизма. " Има доста чернокожи играчи, които играят в шампионата и не мисля, че има повече расизъм от този в Англия. Щом те го вършат този въпрос, значи при тях несъмнено има подобен проблем с расизма. Там имат доста националности и може да се чуват сходни крясъци по стадионите, само че при нас това го няма. Това нещо не се слува постоянно у нас и се надявам всички да загърбим тази тематика и да играем футбол ", сподели селекционерът и прикани за огромна поддръжка от почитателите.

Схема с контраатаки препоръча и най-успелият български футболист в Англия - Димитър Бербатов. Пред в. " Мирър " някогашният нападател на " Тотнъм ", " Манчестър Юн " и " Фулъм " съобщи: " Мисля, че ще се пазиме повече, тъй като да опитваме да се надиграваме с Англия, ще ни донесе огромни неприятности. Играчите на Англия са доста дейни. Те те слагат напрегнат и те карат да допускаш неточности. А когато си изправен против в действителност бързи играчи като Рахим Стърлинг, Джейдън Санчо и Маркъс Рашфорд, можеш да изпаднеш в неприятности. Гарет Саутгейт разполага с трогателен отбор, който играе интелигентно и забавно. Можете да видите това от метода, по който топката се движи и от придвижването на футболистите, че те имат хрумвания и следват тактиката. Затова би трябвало да сме деликатни. Трябва да направляваме топката, а в случай че получим голова опция, да осъществяваме. Очаквам съвсем същия състав на България, който игра и на " Уембли ", коментира Бербатов.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР