На големите компании им е трудно да държат своите предстоящи

...
На големите компании им е трудно да държат своите предстоящи
Коментари Харесай

Изтекли снимки на Galaxy Note 10 разкриха телефон в стил Huawei

На огромните компании им е мъчно да държат своите идни артикули в цялостна мистериозност. Това се случи и с новия Galaxy Note 10 смарт телефон на Samsung, който трябваше да излезе на 7-ми август, само че към този момент общо взето ни е прочут неговият външен тип. Потребителят Ишан Агарвал и уеб сайтът WinFuture получиха достъп до фотоси, разкриващи образа на Note 10 устройството дружно с по-големия модел Plus. Както можете да видите, концепцията на Samsung за Infinity-O екран е развита в допълнение в новия телефон. Сравнително квадратното му тяло има минимална рамка в долната част на предния панел, а предната камера е сложена в дребния отвор в междинната на горна част на панела.

Това, което изненадва, е какъв брой доста във връзка с дизайна е заел новият Galaxy Note 10 от други компании като Apple и Huawei. Разположението на камерите доста припомня на малко по-различен iPhone или Huawei телефон. Очаква се те да са четири (три плюс един ToF датчик отстрани). Освен това типичният дизайн на металният корпус да отразява разнообразни цветове е характерен знак на доста китайски компании, в това число Huawei. За сметка на това пък S-Pen стилусът няма да се отличава с фрапантни цветове – съгласно клюки ще имате опция да изберете телефон с черен или наследник стилус.

Информация за хардуера към този момент няма, само че може да се каже, че Note 10 ще е добре оборудван. Със сигурност смарт телефонът ще употребява SoC Qualcomm Snapdragon 855 и Samsung Exynos при някои районни модели. В помощ ще бъдат цели 8 GB оперативна памет (а може и повече) и ще има огромен флаш диск. Според SamMobile, 5G разновидността на телефона ще дебютира с от 256 GB до цялостен 1 TB дисково пространство. Това сигурно ще значи и премиум цена, само че повече ще разберем на 7-ми август.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР