На гнусна находка се натъкна читателят на БЛИЦ Александър, докато

...
На гнусна находка се натъкна читателят на БЛИЦ Александър, докато
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Гнусно ВИДЕО показа що за опасност плува в компотите, които всеки ден пием

На гнусна находка се натъкна читателят на БЛИЦ Александър, до момента в който пие обичания си компот. Мъжът написа писмо до медията ни, в което разквасва какъв призрачен сън е изживял.

„ Преди малко ми се случи извънредно неприятна преживелица с артикул - компот малини от марката Ot Mazzeto. Изпращам ви и видео, с цел да видите тъкмо какво се случи “, по този начин Александър стартира описа си.

„ Проблемът е, че това парче стъкло не е от моята бутилка, а е налято със стъклото, което ме навежда на мисълта, че ще има части стъкла и в други бутилки. До в този момент всеки ден до през днешния ден пих този компот, когато обядвам на работа. Дори съм виждал сътрудници да дават и на децата си от него. Искам да се замислите какво щеше да бъде моето положение сега, в случай че бях погълнал това стъкло (сигурно нямаше да съм жив), а даже не желая да си помисля, че това може да се случи на дете!!! Много съм обезпокоен, че към момента в 2018 година се случват такива неща, а въпреки всичко пия сок за 1,80 лв. за 330 мл и си мислех, че това е първокласен артикул и не би могло да ми навреди… “, възмущава се читателят ни.


„ Искам да предпазя други хора, на които може да се случи сходна обстановка “, споделя още Александър.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света!



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР