На гнусна гарнитура към обяда си се натъкна вчера варненка,

...
На гнусна гарнитура към обяда си се натъкна вчера варненка,
Коментари Харесай

Варненка получи гнусна гарнитура към обяда си

На гнусна гарнитура към обяда си се натъкна през вчерашния ден варненка, закупила храна от търговски обект в морския град, научи Varna24.bg .
За непоискания бонус описа нейна колежка, която показа следното:
"Искам да изкажа възмущението си от случилото се в търговски обект и още повече от нелепото развиване на обстановката. В обедната отмора колежката ми си закупи пълнени пиперки с ориз от топлата витрина на BULMAG GRAND MALL VARNA, за жал се оказаха пълнени освен с ориз, а и с червей, огромен, противен, затлъстял червей, огромен колкото кутрето ми. С цялото ми почитание, правила съм пълнени пиперки и знам, че няма по какъв начин да не се види сходно по размери нещо, в случай че продуктите се МИЯТ!

Колежката ми изиска да приказва с шефа, само че той несъмнено беше ангажиран и нямаше по какъв начин да обърне внимание, по тази причина просто взеха решение да й върнат парите, а точно 1.10 лева. 

След като никой не обърна внимание на случката, колежката ми се опита да се свърже с шефа посредством уеб страницата им, където получи още по-нелеп отговор и отплата с още...5 пиперки ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР