На глоба от 2 000 лева и “Лишаване от право

...
На глоба от 2 000 лева и “Лишаване от право
Коментари Харесай

2 000 лв. глоба и 2 години без книжка за асеновградчанин, шофирал пиян

На санкция от 2 000 лв. и “Лишаване от право да ръководи МПС ” за период от 24 месеца бе наказан мъж, карал пийнал. С акт за определяне на административно нарушаване (АУАН) от 20.04.19 година е било установено, че към 04:40 ч. сутринта в гр. Асеновград на улица “Цар Самуил “ мъжът е управлявал лек автомобил „ Пежо ”. При осъществената инспекция от контролните органи водачът е отказал да бъде тестван за алкохол, както и да избере различен способ за проучване за използването на алкохол, макар че е бил поканен неколкократно. Водачът не подписал и талона за проучване.
Междувременно, при инспекцията било установено, че лидерът мирише мощно на алкохол, залитал и имал несигурна походка. Освен всичко, в документите е посочено, че той е управлявал рисково автомобила, като е криволичил по улицата. Служителите на реда го настигнали с патрулния автомобил и директно преди паркирането пред дома на водача, направили инспекцията. Асеновградчанинът бил самичък в колата.
По-късно дамата, с която той живеел на брачен начала, удостоверила, че към 03:00 ч. на същия ден мъжът напуснал дома си, с цел да изпрати посетители и се прибрал след към час и половина. Шофьорът е обжалвал наложеното му наказване, само че жалбата му е била избрана като неоснователна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР