На ГКПП Кулата - Промахон тази сутрин е спокойно. Колоната

...
На ГКПП Кулата - Промахон тази сутрин е спокойно. Колоната
Коментари Харесай

През ГКПП Кулата се минава за около 30 минути

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " - " Промахон " тази заран е умерено. Колоната от коли към този момент е дълга към 2 километра, само че се движи относително бързо, като прекосяването през границата лишава към половин час, заяви Българска национална телевизия, базирайки се на собствен кореспонден.

Граничният пункт остава най-сигурният метод за влизане в южната ни съседка, в това число за камиони. Отворен за прекосяване за товарни коли в двете направления е и пунктът " Капитан Петко челник ". На пункт " Маказа " се пропущат транспортни средства до 3,5 тона.

Заради ковид гръцките управляващи стегнаха още ограниченията за влизане в страната. В сряда те затвориха за всички типове МПС граничните пунктове " Илинден " и " Ивайловград ". Движението през тях се чака да бъде възобновено на 4 август. Туристите могат да влизат в Гърция единствено през Кулата - Промахон. Остава условието за негативен PCR тест, изработен в последните 72 часа. Документът за него би трябвало да бъде на британски език.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР