На Германия може и да се наложи да отстъпи назад

...
На Германия може и да се наложи да отстъпи назад
Коментари Харесай

Има увеличение на заразяването с коронавируса в Германия, ще има ли нови ограничения?

На Германия може и да се наложи да отстъпи обратно що се отнася до охлабването на ограниченията във връзка с ковид. Последни данни на института " Роберт Кох " демонстрират, че броят на инфекциите потегля да се покачва, съобщи БГНЕС.
Коефициентът на заразяване е повишен до 1,1, което значи, че 10 души ще заразят приблизително 11 други. За да се управлява епидемията, това равнище би трябвало да е с коефициент под едно. Това е оценка на експертите, които предизвестяват да не се разчита прекалено много на краткосрочните промени.
Тези заключения се постановат откакто Германия облекчи рестриктивните мерки в някои от най-рисковите браншове, като ресторантьорство, хотелиерство и спорт.
BBC заяви, че държавното управление на страната ще следи и проучва деликатно обстановката и в случай че вирусът се популяризира по-бързо, някои ограничавания могат да бъдат възобновени.
В същото време дневният брой на смъртните случаи в Германия е най-ниският до момента за повече от месец. Към 9 май Германия е записала 7699 смъртни случая, което е нарастване единствено със 103-ма умряли спрямо предходния ден, съгласно данни на института " Роберт Кох ".
Още: " В Съединени американски щати има рекордно ниско равнище на инфектираните с ковид, в Русия има нарастване "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР