На „Герена“ бяха прави, след като обявиха, че там няма

...
На „Герена“ бяха прави, след като обявиха, че там няма
Коментари Харесай

Левски пак ще иска помощ от феновете за НАП

На „ Герена “ бяха прави, откакто оповестиха, че там няма да завали дъжд от пари, макар новото и много по-добро съглашение с Palms Bet. То разреши на „ сините “ да създадат незабавни заплащания, които Константин Баждеков разкри, че са свързани с Национална агенция за приходите. „ Сините “ бяха закъснели с няколко вноски, а по принцип нямат право на това, тъй като си докарват спомагателни лихви. Този разход е съвсем непостижим за Левски, а и гълта сериозна част от средствата, които влизат като приходи. Затова на „ Герена “ са разискали вид да потърсят още веднъж помощ от страна на почитателите си. Както е известно, по време на изключителното състояние точно по този метод бяха плащани вноските от по 140 000 лв. на месец към хазната.

От началото на 2021 година обаче средствата започваха да секват, а в последна сметка сега сигурно са стигнали съвсем до равнище 0, в случай че не се броят дребните средства, които влизат посредством SMS. За похлупак стана ясно, че месечната сума, която „ сините “ имат да внасят, се е нараснала във времето, нищо че заплатите на футболистите са паднали, както обичат да се хвалят на „ Герена “. Причината по тази причина обаче е, че от Левски не са съумели да внасят постоянно наложителни вноски и осигуровки, които вървят с месечните хонорари на футболистите. Секнаха и данните за заплащанията, които се правят от клуба, което стана мотив за рецензии към управлението, както и открит спор сред Наско Сираков и почитателите, който избухна по време на Общото заседание. Запалянковците упрекнаха голмайстор номер 1 за неналичието на бистрота в ръководството и даже желаеха той да се отдръпна и да остави акциите, които му бяха трансферирани.

Сега на „ Герена “ се надяват, че ще съумеят още веднъж да си върнат доверието в ентусиастите. Особено, откакто Станимир Стоилов се завърна там и стартира да работи с обсег. Феновете също са уверени, че Левски към този момент стартира да наподобява на клуб, най-много поради дейностите, които предприе Стоилов. Сега „ сините “ се надяват, че почитателите още веднъж ще им оказват помощ финансово. Целта е не да се набира цялата сума, само че най-малко сериозна част от нея, което съществено ще облекчи бюджета най-малко до Нова година, когато се чака финансовото положение да се усъвършенства още.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР